AIAS

Partenerul tău în lumea digitală

Soluții web complete și publicitate sponsorizată pe Instagram și Facebook pentru a vă atinge obiectivele

Serviciile noastre

Elaborarea web site-ului la cheie

Dezvoltăm site-uri web complet responsive, într-o perioadă scurtă 

Publicitate sponsorizată Facebook&Instagram

Publicitatea targetată este în prezent cel mai eficient mijloc de atragere a traficului pentru o investiție relativ mică.

Google ADS

Ne ocupăm de promovarea profesională a afacerii tale cu ajutorul Google Ads. Serviciul nostru include crearea și configurarea campaniilor publicitare, cercetarea cuvintelor cheie și dezvoltarea anunțurilor eficiente.

 

Real Estate Marketing

Oferim soluții pentru intermediarii în tranzacțiile imobiliare. Vă ajutăm să vă promovați obiectul în rețelele sociale. Realizăm montaj video și foto de calitate și elaborăm strategii pentru fiecare proprietate sau teren

Ne încredințează pentru calitate!

Realizăm site-uri responsabile pentru toate tipurile de dispozitive, fără derulări orizontale, erori sau probleme.

De ce merită să comanzi publicitate targetată?

Publicitatea targetată este astăzi unul dintre cele mai eficiente moduri de a atrage trafic cu costuri minime și, de asemenea, un instrument puternic pentru a obține rapid rezultatele dorite.

Întrebări frecvente

De ce ar trebui să apelați anume la noi?

1. În primul rând, ne câștigăm încrederea prin calitate. Creăm site-uri adaptabile pentru orice dispozitiv, fără erori și bug-uri. Site-urile noastre sunt intuitive și ușor de utilizat de către orice utilizator.
2. După finalizarea proiectului și plata completă, colaborarea noastră nu se încheie. Vei putea oricând să ne contactezi cu întrebări sau pentru a solicita mici modificări pe site.
3. Un alt motiv important este că 2% din profitul obținut din crearea site-urilor este destinat fondurilor de caritate. Tu ești cel care decide către ce cauză să fie direcționați acești bani. Poate fi, de exemplu, un fond pentru protecția animalelor sau fonduri pentru lupta împotriva cancerului la copii. 

Cum poate ajuta un site în afaceri?

Noi trăim în era tehnologiei, unde aproape fiecare afacere are o concurență ridicată. Site-ul este cartea de vizită a afacerii tale. Imaginați-vă că aveți un magazin, iar în magazin există o vitrină cu produse pe care oamenii le văd când intră. Ei bine, site-ul este vitrina produselor sau serviciilor voastre, doar că aici orice persoană, din orice colț al orașului, țării sau lumii poate vedea vitrina voastră și să se familiarizeze cu produsul vostru. Iar dacă conținutul acestei vitrine este bine aranjat și textul este scris corect și persuasiv, șansele de a vinde produsul vostru cresc semnificativ. Sună interesant, nu-i așa? 😏

Dacă tocmai mi-am deschis o afacere, are sens să o promovez pe internet?

Răspunsul este categoric – Da! Toată lumea folosește internetul și rețelele sociale, așa că toată audiența ta țintă, mai ales în primele etape, se află acolo. Oamenii trebuie să afle despre tine, ai nevoie de publicitate de calitate și de un site web care vinde. Ai făcut deja primul pas, accesând site-ul nostru și citind acest lucru. Tot ce rămâne de făcut este să lași o solicitare sau să ne suni 🙂